Kontakta oss

Greger Geldern

Chefskonstruktör

E-post: greger@researchelectronics.se

Konstruktör med en teknologie kandidat-examen i elektroteknik från Högskolan Dalarna. Han är anställd på företaget sedan 1995 och är idag en av delägarna. Har tidigare bland annat arbetat på Standard Radio i Stockholm. Är chefskonstruktör för kunden Cibes Lift AB och har utvecklat den unika gitarrförstärkaren Geldern Amplifier.

Sven-Åke Eriksson

VD

Mobil: 070-822 35 21
E-post: sae@researchelectronics.se

VD, grundare, chefskonstruktör och ägare av företaget tillsammans med Hans Eriksson och Greger Geldern. Han är i botten utbildad civilingenjör inom teknisk fysik på Uppsala Universitet med inriktning mot elektronisk hårdvara.

Hans Eriksson

Produktionschef

E-post: hasse@researchelectronics.se

Hans är gymnasieingenjör inom elektronik och delägare i företaget, tillsammans med Sven-Åke Eriksson och Greger Geldern. Han har varit med sedan starten 1987 och arbetar idag som produktionschef samt är kundansvarig för Cibes Lift AB.

Mikael van Deetjen

EMC-testning

E-post: mikael@researchelectronics.se

Gymnasieekonom i grunden, med studier inom elektronik på senare år. Tidigare har han bland annat haft eget företag inom förlagsverksamhet och jobbat i tryckeribranschen. Han är anställd sedan 2001 med ansvar för EMC-testning av alla produkter för CE-märkning. Han utför även tester för kvalitetssäkring innan och efter installation – samt service av våra produkter ute hos kund.

Johnny Bondin

Projektledare

E-post: johnny@reelab.se

Har jobbat som konstruktör och idrifttagare på ABB i Ludvika och ett par konsultföretag i Borlänge innan han anställdes på företaget 1994. Har en teknologie kandidatexamen i elektroteknik från Högskolan Dalarna. Arbetar med projektledning, konstruktion, produktionsplanering och projektadministration.

Carina Eriksson

Ekonomi, lager och administration

E-post: carina@researchelectronics.se

Carina har varit med sedan företagets start 1987 och är utbildad civilingenjör inom teknisk fysik på Uppsala Universitet. Hon är huvudansvarig för ekonomi, lager och administration. Arbetar idag mestadels med produktion och programmering samt test av produkter före leverans.

Thomas Norström

Produktionstekniker

E-post: thomas@researchelectronics.se

Är utbildad vid elprogrammet med inriktning mot datateknik på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. Anställd sedan 2008. Arbetar som produktionstekniker – monterar och bygger förstärkare, mikrofoner samt kretskort till flera produkter.

Göran Ehrlund

Konstruktör, uppfinnare

E-post: g.ehrlund@telia.com.

Konstruktör, uppfinnare, geni inom det mesta som har med ljud att göra. Han har över 30 års erfarenhet av att arbeta med ljud- och inspelningsteknik. Har arbetat tillsammans med företaget sedan 2007, med den egna uppfinningen Ehrlundmikrofonen som har en patenterad ljudlösning.

Kerstin Eriksson

Ekonomi

Telefon: +46 (0)247-233 50
E-post: kerstin@researchelectronics.se

Kerstin har en gedigen bakgrund från bankvärlden, och har även arbetat på Nittsjö keramik och DalaService. Kerstin är anställd på företaget sedan 2004 och ansvarar för ekonomin med den löpande bokföringen.